Masterstudenter i praksis

Masterstudenter i STS tilbringer fire uker for å lære om klyngens arbeid.
Studenter fra NTNU i praksis hos CIVAC

I uke 36-39 (2.-27. september) har vi i CIVAC gleden av å ha to studenter fra NTNU i praksis hos oss. Camilla Klingen Svendsen og Kristian Karlsby Wiulsrød tar en arbeidslivsrettet mastergrad i Studier av kunnskap, teknologi og samfunn (STS), og vil følge klyngen gjennom praksisperioden og delta i vårt daglige arbeid.

Gjennom de fire ukene vil studentene få innsikt i hvordan vi i CIVAC jobber, samt muligheten til å lære mer om klyngen og våre forskjellige prosjekter. De vil være involvert i ulike oppgaver og aktiviteter, noe som gir dem en praktisk forståelse som de kan bruke i deres videre studier.

 

Bidrar til masteroppgaven

Erfaringen og kunnskapen studentene opparbeider seg i løpet av praksisperioden vil være verdifull for dem når de skal velge og skrive sin masteroppgave. Vi i CIVAC ser dette som en utmerket mulighet til å bidra med kompetanse, samt inspirere og engasjere unge, kloke hoder til å tenke sirkulærøkonomi og ressursutnytting, samtidig som vi får nytte av deres perspektiver og innsats.

Vi ser frem til en spennende og lærerik periode med studentene fra NTNU og håper på et fruktbart samarbeid som vil være til glede for både dem og oss.

 

Del artikkelen:

Lignende artikler