Laster Arrangementer

 

Avlyst på grunn av få påmeldte


Vi lever i stadig skiftende omgivelser med ambisiøse bærekraftmål, som igjen gjør det vanskeligere å både forutsi og planlegge fremover. Vi i CIVAC inviterer derfor til en spennende workshop om innovasjonsledelse.

Det handler om å legge strategier som tar innover seg endring slik at vi kan tilpasse oss og finne nye innovative måter å forvalte ressurser.  Dette krever at vi stadig prøver ut nye ideer. Ledere vi har snakket med sier at det er vanskelig å både være god på kjernevirksomhet og samtidig utfordre seg selv innen nye trender og teknologier.

Målet med workshopen er å adressere vanskelige
problemstillinger ved å:

  • Utforske nye måter for å skape innovative ideer i egen organisasjon
  • Jobbe sammen på tvers av organisasjoner
  • Støtte innovative tankesett hos ansatte
  • Jobbe med konkrete problemstillinger
  • Identifisere konkrete prosjekter

Fem steg for å lansere en ide

Hvem er dette for? Ledere, mellomledere, nyansatte, bærekraftsildsjeler og pådrivere i CIVAC sine medlemsbedrifter og inviterte.

Hvilke temaer vil vi utforske? Opprettes etter hvert

Dato: 8 – 9. november 2022

Sted: Quality Airport Hotel, Stjørdal

Foreløpig program:

Dag 1

16.00-19.00

«Ideation» – Ideskaping

Deltagere vil lære og praktisere en rekke verktøy for å sette i gang kreative tankeprosesser knyttet til tema “Fra ressurs til forretning”. Skape nye ideer!

Dag 2

08.30-16.00

Design Thinking – metode for idetesting og prototypeutvikling

Deltagere får introduksjon i Design Thinking metoden som hjelper å syreteste og videreutvikle ideer fra Dag 1, samt rask prototypeutvikling.

NB: Detaljert agenda vil komme

Katja Samara
Katja Samara

Fasilitator vil være Katja Samara.

Katja er en erfaren leder og forretningsutvikler. Katja har ledet innovative program for organisasjoner som Trondheim Kommune, Atea og Sopra Steria. Katja har en lang erfaring innen innovasjon og bærekraft med fokus på sirkulær økonomi. De siste tre årene har hun vært gründer og leder for forretningsutvikling i Loopfront – en digital løsning for ombruk av byggematerialer og inventar.

 

MELD DEG PÅ HER