En ny webinar- og podcastserie fra CIVAC

Nå er det spennende ting er i emning. Om ikke lenge vil vi i CIVAC publisere første episode av webinar- og podcastserien; Paradokset.

Paradokset er en webinar- og podcast-serie hvor vi i ressursklyngen CIVAC vil utforske de viktigste temaene og trendene innenfor bærekraft og sirkulærøkonomi.

Tiltak og investeringer må lønne seg, eller bære seg som de sa i gamle dager. Hvis ikke er de ikke bærekraftige. I hver epsiode besøker vi bedrifter og innovatører som gjør en forskjell.

Serien er et samarbeid mellom;

  • Danske Bank
  • Salvesen & Thams
  • Azets Insight
  • Til å utforske nye ideer og kunnskap i feltet har vi har vi med oss eksperter og tenkere fra NTNU, og vi bruker ekspertisen i Kommunikasjonshuset Trio Media til å produsere og publisere serien.

 

Norsk kylling

 

I den første episoden vil vi ta for oss bærekraftig innovasjon i verdikjeden til Norsk Kylling. De står for en ny innovasjon i bransjen – en ny kyllingrase. Dette krever store forandringer og investeringer i alle ledd, både hos leverandører og produsent. Produksjonstiden går opp, for kyllingen er saktevoksende. Paradokset er at man ser man at dette er bra for forretningen, bra for menneskene som jobber i verdikjeden og ikke minst for dyrevelferden.

 

Norsk kylling

Enten du er en etablert bedriftsleder eller en nysgjerrig student, håper vi dette gir deg innsikt og inspirasjon.

 

Del artikkelen:

Lignende artikler

ReMass – Bedriftsnettverk for resirkulerte masser

Hovedmålet med ReMass er å skape nye verdikjeder for produksjon av resirkulerte tilslag og økt bruk av kortreiste, stedlige masser i vei-, bygg- og anleggsprosjekter. Dette skal bidra til bedre utnyttelse av ressurser og redusere mengden masser som går til deponi.

Les mer

Circular Food Futures – prosjektmøte i Oslo

6.-9. oktober var vi i CIVAC i Oslo for å møte representanter fra INCIENs prosjektgruppe i tilknytning til prosjektet Circular Food Futures. Sammen besøkte vi ulike aktører innen verdikjeden for mat, og reflekterte rundt muligheter og utfordringer i verdikjeden, både i Tsjekkia og i Norge.

Les mer