Danske Bank er med på laget

Fra 1. januar har vi fått med oss Danske Bank på laget. Vi ønsker dem hjertelig velkommen til CIVAC.

Danske Bank ved Bedriftsmarked Trøndelag går fra 1. januar 2022 inn som medlem i CIVAC

– Årsaken til at vi i Danske Bank velger å melde oss inn i CIVAC er hovedsakelig begrunnet i to av CIVACs strategiske innsatsområder. For det første – Utvikling av klyngen av bedrifter og samarbeid mellom bedrifter mener banken er meget viktig. Et eksempel på slikt samarbeid ble vist på CIVAC – webinaret 1. desember i år der Mardahl Maskin AS viste hvordan et større utbyggingsprosjekt kan redusere CO2-avtrykket vesentlig gjennom samarbeid mellom entreprenør og byggherre, forteller Rolf Einar Pedersen i bankens bedriftsmarkedsavdeling i Trøndelag.

Webinaret kan du se i sin helhet HER

– Det andre satsingsområdet som vi mener er svært viktig handler om utvikling i verdikjeden der CIVAC skal være katalysator for utviklingsprosjekter mellom klyngebedriftene. På dette området vil bankens kompetanse og løsninger blant annet innenfor bærekraftig finansiering være høyst relevant, legger Pedersen til.

Danske Bank har som nevnt allerede tyvstartet på samarbeidet ved å være medarrangør til CIVAC – webinaret 1. desember der temaet var «Taksonomi og bærekraftsrapportering» og her deltok det nærmere 230 personer fra et stort spekter av bedrifter / bransjer.

Danske Bank ser fram til et nært og godt samarbeid, og vi gleder oss til å ta del i en klynge som vi tror vil få til mye bra i framtiden.

Del artikkelen:

Lignende artikler

REdu-studenter i sommerjobb

CIVAC har denne sommeren ansatt tre studenter gjennom REdu-programmet til Avfall Norge. Studentene skal innhente informasjon om gebyrordningene til renovasjonsselskapene i SeSammen.

Les mer