Si hei til vårt «nyeste» tilskudd

Du har kanskje sagt hei til han allerede? 4. september startet Kim Mjønestrø som trainee hos oss i CIVAC.

28-åringen fra Snillfjord har allerede rukket å gjøre seg godt kjent blant flere av våre medlemsbedrifter, og bedre kjent skal han bli. Gjennom Trainee Trøndelag er Kim ansatt hos oss i CIVAC, og vil være en sentral del av den daglige driften av ressursklyngen fremover.

– Jeg er en mann med mange lag kan du si, sier Kim med et smil om munnen.

– Jeg har bachelor i filosofi og er akkurat ferdig med en master innenfor studier av kunnskap, teknologi og samfunn. Før jeg startet her jobbet jeg deltid ett års tid hos Blått Kompetansesenter. Jobben i CIVAC synes jeg ser utrolig spennende ut, og jeg har allerede lært utrolig mye. Det er en veldig spennende bransje hvor det skjer mye om dagen, sier han.

I løpet av sitt forholdsvis korte liv har Kim rukket å gjøre en del forskjellig innenfor arbeidslivet. Han har vært lagerarbeider, han har jobbet innen oppdrett, han har kjørt taxi og han har vært vaktmester. Han har til og med jobbet en hel dag på sirkus.

Mange talenter

– Jeg er utdannet potet, sier Kim og ler.

Da muligheten til å bli en del av arbeidsstokket hos CIVAC åpnet seg, var Kim rask ute med å søke.

– Da jeg jobbet hos Blått Kompetansesenter bidro jeg en del inn mot traineeordningen de hadde der, og jeg synes det er en veldig fin ordning. Da jeg så at det åpnet seg muligheter for å delta i programmet til Trainee Trøndelag her, tenkte jeg at det ville være dumt å ikke søke. Kort tid etterpå ble jeg kontaktet for et intervju, forklarer Kim.

Nysgjerrig

Nå har han kommet flyttende til Verdal og i tillegg til å gjøre seg kjent på en ny arbeidsplass, må han også gjøre seg kjent på et helt nytt sted.

– Jeg synes dette ser veldig spennende ut både på det ene og det andre viset. Jeg er nysgjerrig av natur, og gjennom denne jobben får jeg lov til å bli bedre kjent med en bransje og næringslivsaktører som virkelig gjør mye spennende. Slikt sett ser jeg på meg selv som veldig heldig, sier Kim.

For daglig leder i CIVAC, Trond Norum, pekte Kim seg ut blant bunken av søkere.

– Vi fikk et veldig positivt inntrykk av Kim fra første stund, og vi synes det lover godt for tiden fremover, sier Trond.

Nå går både Kim og Trond med en drøm om å gjøre Trøndelag og Norge sirkulær.

 

 

 

 

Del artikkelen:

Lignende artikler

REdu-studenter i sommerjobb

CIVAC har denne sommeren ansatt tre studenter gjennom REdu-programmet til Avfall Norge. Studentene skal innhente informasjon om gebyrordningene til renovasjonsselskapene i SeSammen.

Les mer