Aktuelt

IVAR IKS utlover, sammen med Sesam Ressurs og tre andre avfallsselskaper, utviklingsmidler til bedrifter eller forskningsinstitusjoner som kan finne en løsning for å sortere ut og gjenvinne enda mer av restavfallet.
Ved VIPsenteret på Verdal har Proneo opprettet Robotlaben. Tore Svartås, prosjektleder Smart Manufacturing, og Henrik Skjørstad, prosjektleder Robotlaben, tok oss imot og fortalte om tilbudet.
10. og 11. januar gjennomførte vi SeSammens Kommunikasjonsforum. Fokuset for samlingen var å finne områder selskapene i SeSammen kan samarbeide om innen kommunikasjon.
Som en del av Trondheim kommunes «Fra avfall til ressurs»-prosjekt, gjennomførte samarbeidsgruppen CIVAC, Trondheim kommune og TRV Gruppen nylig en workshop med fokus på resirkulering av plast.
Du har kanskje sagt hei til han allerede? 4. september startet Kim Mjønestrø som trainee hos oss i CIVAC.
Si velkommen til det nyeste tilskuddet i CIVAC – Prios Kompetanse
CIVAC får sammen med Prios Kompetanse AS, Bingsa/Årim, Retura IR og Innherred Renovasjon hele 1,8 millioner fra Direktoratet for høyere utdanning og kompetanse til kurs og kompetanseheving.
Her kan du se første episode av vår nye webinar- og podcast-serie Paradokset.
Nå er det spennende ting er i emning. Om ikke lenge vil vi i CIVAC publisere første episode av webinar- og podcastserien; Paradokset.
I samarbeid med Industrinavet i Trøndelag inviterer vi til fagdag der vi ser nærmere på hvilke muligheter som finnes for gjenbruk av rene og forurensede masser. 
Velkommen til fredagswebinar. Hvordan satser fylkene i Midt-Norge på sirkulær økonomi? Hvordan samarbeider næringslivet for å omstille seg? Hva er egentlig det grønne skiftet i praksis?
I en sirkulær økonomi må produktene vare så lenge som mulig, repareres, oppgraderes og i større grad brukes om igjen.
Hos Salvesen&Thams på Orkanger har de over 150 års erfaring med å tenke bærekraft i alt de foretar seg.
Som eneste skole i landet er Trøndelag høyere yrkesfagskole (THYF) i Trondheim nå godt i gang med et eget studie innen sirkulærøkonomi.
– Vi skal stå fremst i utviklingen av nye løsninger som er til det beste for oss og for våre abonnenter, sier Torbjørn Evjen, konstituert daglig leder i ReMidt.
I tråd med Norges plaststrategi er Oceanize på Matmortua i Nærøysund godt i gang med å ruste Norge for å kunne behandle eget plastavfall fra havbruket.
Circumar på Sparbu lager møbler av 100 prosent resirkulert havplast, med et mål om å redusere de store mengdene plastavfall som ligger langs kysten.
Industrikjempen Norske Skog Skogn og ressursklyngen CIVAC har tre ting felles. Begge satser offensivt på bærekraft, livslang læring og podkast som læringsmetode.